T. + 387 53 431 270
bsdeenitru

Proljećno buđenje u ZTC-u „Banja Vrućica“

U susret proljeću ZTC „Banja Vrućica“ i hotel „Kardial“ i ove godine Vas pozivaju da probudite svoj duh i tijelo  uz wellness aranžman „Proljećno buđenje“ u periodu od 06.03. – 08.05.2017. godine.

Wellness aražman „Proljećno buđenje“ sadrži:

– 2 x polupansion

– 1h korišćenja teniskog terena (za parove koji koriste paket) ili 1h kuglanja

– Svakodnevno korišćenje fitnesa

– Svakodnevno korišćenje zatvorenog rekreativog bazena

– Aerobik u vodi

Cijena aražmana po osobi u dvokrevetnoj sobi iznosi samo 149,00 KM!

Za sve korisnike koji se prijave u periodu od nedelje do utorka, odnosno, koji koriste paket između nedjelje i četvrtka odobrava se popust od 20% na navedenu cijenu!

Od |Ponude|Komentari isključeni za Proljećno buđenje u ZTC-u „Banja Vrućica“

Proslava Osmog marta u ZTC-u „Banja Vrućica“!

Priuštite damama nezaboravnu proslavu Dana žena u najljepšem turističkom kompleksu uz mnogobrojne pogodnosti. Za sve zainteresovane pripremili smo jednodnevne i dvodnevne osmomartovske aranžmane koje možete koristiti u periodu od 03.03-05.03.2017. godine.

Jednodnevni aražman u periodu 04.03-05.03.2017. godine uključuje:

 • Svečanu večeru 04.03. uz bogat muzički program i bogat meni
 • Doručak u restoranu hotela „Kardial“****
 • Korišćenje zatvorenog rekreativnog bazena u Medical&Wellness centru „Stara Banja“
 • Korišćenje sauna u Medical&Wellness centru „Stara Banja“

Cijena aranžmana iznosi 100,00 KM po osobi u dvokrevetnoj sobi.

Dvodnevni aražman u periodu 03.03-05.03.2017. godine uključuje:

 • Pansion + polupansion (večera 03.03, doručak, ručak 04.03. te večera 04.03. i doručak 05.03.)
 • Svečanu večeru 04.03. uz bogat muzički program i bogat meni
 • Korišćenje zatvorenog rekreativnog bazena u Medical&Wellness centru „Stara Banja“
 • Korišćenje sauna u Medical&Wellness centru „Stara Banja“

Cijena aražmana iznosi 180,00 KM po osobi u dvokrevetnoj sobi.

 

-Boravišna taksa iznosi 2,00 KM dnevno po osobi.

-Osiguranje prema polisi osiguranja iznosi 0,20 KM dnevno po osobi.

-Prijava boravka 1,00 KM jednokratno pri dolasku po osobi.

Da ovogodišnja proslava Osmog marta bude naljepša za sve pripadnice nježnijeg pola posjetite hotel „Kardial“ i ZTC „Banja Vrućica“!

Od |Ponude|Komentari isključeni za Proslava Osmog marta u ZTC-u „Banja Vrućica“!

Novo u ponudi ZTC „Banja Vrućica“ wellness aranžman „Dan zaljubljenih“

U predivnom ambijentu luksuznog hotela „Kardial“**** u periodu od 10.02 -19.02. 2017. godine uživajte u čarima wellness paketa „Dan zaljubljenih“ koji smo osmislili samo za Vas po izuzetno povoljnim cijenama.

„Dan zaljubljenih“ – dvodnevni aražmana za dvije osobe, sardži:

 • 2 x polupansion
 • 1 x Kardial ili Oriental sauna
 • 1 x čokoladna masaža ili masaža vinom, u trajanju od 30 minuta
 • Svakodnevno korišćenje rekreativnog bazena
 • Svakodnevno korišćenje otvorenog bazena sa termomineralnom vodom
 • Korišćenje bade mantila
 • Piće dobrodošlice (šampanjac)
 • Doručak u sobi
 • Korišćenje masažne stolice 15 minuta

Cijena aranžmana, za dvije osobe, iznosi  349,00 KM.

 

„Dan zaljubljenih“ – jednodnevni aražman za dvije osobe, sardži:

 • 1 x polupansion
 • 1 x Kardial ili Oriental sauna
 • 1 x čokoladna masaža ili masaža vinom, u trajanju od 30 minuta
 • Svakodnevno korišćenje rekreativnog bazena
 • Svakodnevno korišćenje otvorenog bazena sa termomineralnom vodom
 • Korišćenje bade mantila
 • Piće dobrodošlice (šampanjac)
 • Doručak u sobi

 

Cijena aranžmana, za dvije osobe, iznosi  235,00 KM.

 

Za sve naše goste u periodu od 10.02. – 19.02.2017. godine ZTC „Banja Vrućica“ odobrava i 10% popusta na aražman „Ti i ja – romantični vikend“!

Pored toga, u navedenom periodu odobavamo i nevjerovatnih 20% popusta na dnevne aranžmane „Popodnevni odmor“ i „Popodnevno uživanje“.

 

Očekujemo Vas!

Od |Ponude|Komentari isključeni za Novo u ponudi ZTC „Banja Vrućica“ wellness aranžman „Dan zaljubljenih“

XIII „Dani Banje Vrućice“

Zdravstveno-turistički centar „Banja Vrućica“ u subotu 03. i nedjelju 04. decembra 2016. godine organizovao je u hotelu Kardial, tradicionalne XIII „Dane Banje Vrućice“. To je bila prilika da ZTC “Banja Vrućica” na jednom mjestu, kao i svake godine, okupi poslovne i stručne saradnike kako bi zajedničkim snagama unaprijedili banjsko liječenje ali i kako bi im se zahvalili na saradnji.
XIII „Danima Banje“ prisustvovalo je oko 200 ljekara specijalista iz cijele BiH te poslovnih saradnika iz raznih društvenih oblasti sa kojima ZTC „Banja Vrućica“ ima veoma uspješnu saradnju.
Direktor Doma zdravlja u Bijeljini dr Zlatko Maksimović potvrdio je da njegova ustanova ima odličnu saradnju sa Banjom Vrućicom.
„Imao sam priliku da obiđem mnoge ustanove i banjska lječilišta ali mogu da kažem da je Banja Vrućica ponos ne samo Teslića i Republike Srpske nego i regiona.“, zaključio je Maksimović.
Generalni direktor ZTC-a „Banja Vrućica“ Aleksandar Radošević kazao je da je ova manifestacije ujedno i prilika da okupljenima predstave dostignuća ostvarena u ovoj godini.
„Ove godine očekujemo rekordnih 215000 noćenja ali pored ovog uspjeha u 2016. godini unapredili smo i sektor medicine, kadrovski smo se ojačali, uveli smo nove zdravstvene usluge ali i nabavili novu medicinsku opremu.“, dodao je Radošević.
Dr Vlado Vujović, kardiolog bolnice u Prijedoru istakao je da mu se tokom njegovog radnog vijeka niko od pacijenata nikada nije požalio na boravak u Banji Vrućici.
„Pacijenti iz Prijedora oduševljeni su brigom osoblja Banje Vrućice, njihovom stručnošću i kvalitetom usluge kada dođu na rehabilitaciju.“ kazao je Vujović.
Svi učesnici skupa izrazili su veliko interesvanje za stručna predavanja na pomenutoj manifestaciji jer je to kako su rekli dobra prilika da se upoznaju sa unapređenim metodama liječenja u oblasti svog djelovanja. Dr Zoran Paovica, kardiolog bolnice u Trebinju rekao je da su stručna predavanja na Danima Banje Vrućice pravo svježenje.
„Birana imena iz svijeta medicine i svijeta kardiologije danas su nam prenijela dobra iskustva u interesu naših pacijenata.“ naglasio je Paovica.
Predavanja iz oblasti kardiologije otvorio je prof. dr Duško Vulić koji je govorio na temu “Prevencija kardiovaskularnih bolesti u kliničkoj praksi“. Predavanja iz oblasti kardiologije održali su i doc. dr Tamara Preradović, dr Dragan Unčanin, dr Ljiljana Kerić i drugi.
Pored mnogobrojnih zvanica pomenuom događaju prisustvovali su i ministar zdravlja i socijalne zaštite dr Dragan Bogdanić, direktori bolnica i domova zdravlja, Fonda PIO te predstavnici drugih ustanova iz cijele BiH.
Generalni sponzor ovogodišnjih susreta bila je kompanija Hemofarm a sponzor kompanija Bayer.

hemofarmbayer

Od |Dešavanja|Komentari isključeni za XIII „Dani Banje Vrućice“

Predstavnici ZTC-a „Banja Vrućica“ u posjeti Italiji

Juče, 30.11.2016. godine u prostorijama Privredne komore Ravena održana je prezentacija usluga ZTC-a „Banja Vrućica“ za predstavnike sindikata Opštinske uprave grada Ravene, Pošte Ravena, Luke Ravena i Bolnice Ravena. Predstavnici sindikata izrazili su interesovanje za našu ponudu kao i za dolazak u Banju Vrućicu kako bi se upoznali sa kapacitetima i programima našeg turističkog kompleksa radi organizovanja dolazaka grupa gostiju iz pomenutih institucija.

Od |Dešavanja|Komentari isključeni za Predstavnici ZTC-a „Banja Vrućica“ u posjeti Italiji

Zimska čarolija u srcu prirode

Dugo očekivani wellness aražman „Zimska čarolija“   na akciji je u periodu 03.01-28.02.2017. godine. Doživite nezaboravne zimske trenutke u toplom okruženju hotela „Kardial****“ uz najnoviji wellness aražman „Zimska čarolija“ koja uključuje:

*4 x polupansion
*4 x fitnes
*1 x Infrared sauna
*1 x masaža vulkanskim kamenjem u trajanju od 30 minuta
*slobodno korišćenje rekreativnog bazena
*korišćenje bade mantila
*4 x topla čokolada

Cijena paketa po osobi iznosi 379,00 KM! Druga osoba ostavruje 50% popusta te cijena paketa za dvije osobe iznosi 568,50 KM. Četvrta osoba u sklopu ovog paketa ostvaruje gratis boravak te cijena paketa „Zimska čarolija“ za četiri osobe iznosi samo 1137,00 KM!

U periodu 03.01-28.02.2017. godine uvodimo  i akcijsku prodaju wellness aražmana „Relax weekend Start up“ koji sadrži:

*2 x polupansion
*2 x fitness
*1 x Orijental spa oaza ili 1 x Kardial spa oaza
*slobodno korišćenje rekreativnog bazena

Cijena paketa po osobi iznosi 169,00 KM! Druga osoba ostavruje 50% popusta te cijena paketa za dvije osobe iznosi 253,50 KM. Četvrta osoba u sklopu ovog paketa ostvaruje  gratis boravak te cijena paketa „Relaks weekend Start up“ za četiri osobe iznosi 507,00 KM!

U periodu od 03.01-31.01.2017. godine ZTC „Banja Vrućica“ imamo i dodatnu pogodnost jer  odobravamo popust od 10% na sve ostale wellness  aražmane!

Ne propustite nevjerovatno niske cijene za uživanje na vrhuskom nivou!

Od |Ponude|Komentari isključeni za Zimska čarolija u srcu prirode

Saopštenje – turistička signalizacija

U vezi sa nedavno otvorenom polemikom oko postavljanja turističkih putokaza na prostoru grada Teslić dužni smo da damo zvanično saopštenje sa stvarnim podacima. Prije svega, do 2013. godine nije bilo gotovo nikakvih putokaza prema našem turističkom kompleksu ni na prilazima gradu kao ni na prostoru samog grada. Zbog toga naša kompanija se obratila JP Putevi RS koji su prepoznali značaj turističkog potencijala Banje Vrućice i dopisom br. 02-03-od-637/13 odobrili postavljanje putne i turističke signalizacije. Ova signalizacija umnogome je olakšala dolazak do našeg turističkog kompleksa velikom broju gostiju ali, nažalost, mi smo bili primorani da sami uz saradnju sa Putevima RS riješimo to pitanje još prije tri godine. Postavljena turistička signalizacije ne može se mijenjati niti pomijerati iz praktičnih razloga kao ni dodavati na postojeću jer nije u blizini niti jednog putokaza Turističke organizacije. Ono što se svakako  trebalo i moralo uraditi jeste da se na novopostavljene putokaze dodaju obilježja za Banju Vrućicu.

S druge strane, takođe, želimo naglasiti da je Zdravstveno-turistički centar „Banja Vrućica“ zaključno sa desetim mjesecom, samo ove godine, u opštinsku kasu na račun boravišne takse uplatio je 95 949,10 KM. ZTC „Banja Vrućica“ posluje transparentno i svaki boravak gosta redovno i bez izuzetka prijavljuje opštinskim institucijama, što je moguće provjeriti u svakom momentu. Mi smo uvjereni da autori teksta koji su iznijeli netačne podatke u vezi sa iznosom uplate za boravišnu taksu i brojem noćenja nisu imali za cilj da obmanu javnost i građane Teslića, ali nam to ukazuje da oni ne poznaju zakonske odredbe. Tragično je da ljudi koji javno govore o turističkom i privrednom razvoj opštine ne znaju da boravišnu taksu prema Zakonu o boravišnoj taksi Član 5 ne plaćaju gosti koji su korisnici zdravstvenih programa a takvih je u našem kompleksu najviše.

ZTC „Banja Vrućica“ kao regionalni lider u svojoj oblasti glavni je ambasador turizma ne samo opštine Teslić već i cijele Republike Srpske. Zdravstveno-turistički kompleks „Banja Vrućica“ turistički je biser u pravom smislu te riječi, Banja Vrućica je turistički brend koji sa ponosom možemo predstaviti gostima iz cijelog svijeta. Zbog toga, svima nama koji radimo u Banji Vrućici kao i u opštinskim institucijama treba da bude, ne samo zakonska nego i moralna obaveza da ovaj turistički kompleks i dalje promovišemo i unapređujemo u svakoj prilici zarad napretka naše lokalne zajednice.

Od |Dešavanja|Komentari isključeni za Saopštenje – turistička signalizacija

XI Dani porodične medicine u ZTC-u „Banja Vrućica“

Oko 250 ljekara iz cijele Republike Srpske učestvuje na XI Danima porodične medicine koji se tradicionalno održavaju u „Banji Vrućici“ u organizaciji republičkog Udruženja doktora porodične medicine u periodu 30.09-01.10.2016. godine.

Ovogodišnja konferencija pod sloganom „Izazovi za budućnost“, predstavlja politiku kontinuiteta u oblasti obrazovanja a cilj okupljanja je usvjajanje novih doktrinarnih stavova i unapređenje kompentencija doktora porodične medicine, navode organizatori.

Od |Dešavanja|Komentari isključeni za XI Dani porodične medicine u ZTC-u „Banja Vrućica“

ZTC „Banja Vrućica“ obilježava Svjetski dan srca uz popuste do 25%

Povodom Svjetskog dana srca koji se obilježava svake godine 29. septembra, ZTC „Banja Vrućica“ odobrio je popust od 20% u periodu 29.09-05.10.2016. godine na kardiološko-dijagnostičke procedure ultrazvuk srca, holter EKG-a, holter pritiska i ergometriju. Na sam dan obilježavanja 29.09.2016. odobravamo i dodatnih 5% popusta.
U znak proslave Svjetskog dana srca, preduzmite korake prema životu sa zdravim srcem. Iz srca prirode za Vaše srce izvire termomineralna voda „Banje Vrućice“ stotinama godina unazad. Naše stručno osoblje i vrhunska oprema pomažu da liječenje bude mnogo efikasnije i bez teškoća uspijevaju definisati bolesti rukovodeći se njihovim simptomima. Da bi dijagnoza koju uspostavljamo bila što preciznija, na raspolaganju stoje ultrazvučna i laboratorijska dijagnostika kao i ostale vrste dijagnostičkih testova.

Od |Ponude|Komentari isključeni za ZTC „Banja Vrućica“ obilježava Svjetski dan srca uz popuste do 25%

Novogodišni aranžmani u ZTC-u „Banja Vrućica“

ZTC „Banja Vrućica“ i ove godine organizuje proslavu Nove godine u hotelu „Kardial“****. Iz ponude izdvajamo nekoliko paket aranžmana. Priuštite sebi najbolje uz izuzetno povoljne cijene i  najluđu noć u godini provedite u srcu prirode!


DVODNEVNI ARANŽMAN

(u periodu od 31.12.2016. – 02.01.2017. godine)

 • 2 x pansion (sa uključenim dočekom i reprizom dočeka Nove godine);
 • Novogodišnji koktel;
 • Slobodan ulazak u svijet voda (zatvoreni rekreativni bazen i bazen sa termomineralnom vodom);
 • Slobodan ulazak u svijet sauna (finska, infrared i oriental);
 • Fitness (za sve dane boravka);
 • Boravišna taksa, osiguranje i prijava boravka.

 

Cijena ulaznice po osobi u dvokrevetnoj sobi hotela „Kardial“, prema sljedećim cijenama:

 • Ulaznica kupljena do 15.11.2016. godine, cijena iznosi 299,00 KM
 • Ulaznica kupljena od 15.11.2016. godine, cijena iznosi 349,00 KM

 

Cijena ulaznice po osobi u apartmanu hotela „Kardial“, prema sljedećim cijenama:

 • Ulaznica kupljena do 15.11.2016. godine, cijena iznosi 349,00 KM
 • Ulaznica kupljena od 15.11.2016. godine, cijena iznosi 399,00 KM

 

CIJENA ULAZNICE ZA DJECU:

 • Za djecu do 4 godine starosti boravak GRATIS;
 • Za djecu od 4 do 12 godina starosti, cijena boravka je 195,00 KM po osobi.
 • U cijenu su uključene pansionske usluge i korištenje zatvorenog rekreativnog bazena u Medica&Wellness centru „Stara Banja“.

 

TRODNEVNI ARANŽMAN

(u periodu od 31.12.2016. – 03.01.2017. godine ili u periodu od 30.12.2016. – 02.01.2017. godine)

 

 • 3 x pansion (sa uključenim dočekom i reprizom dočeka Nove godine);
 • Novogodišnji koktel;
 • Slobodan ulazak u svijet voda (zatvoreni rekreativni bazen i bazen sa termomineralnom vodom);
 • Slobodan ulazak u svijet sauna (finska, infrared i oriental);
 • Fitness (za sve dane boravka);
 • Poklon bon wellness centra u vrijednosti od 20,00 KM;
 • Boravišna taksa, osiguranje i prijava boravka.

 

Cijena ulaznice po osobi u dvokrevetnoj sobi hotela „Kardial“, prema sljedećim cijenama:

 • Ulaznica kupljena do 15.11.2016. godine, cijena iznosi 349,00 KM
 • Ulaznica kupljena od 15.11.2016. godine, cijena iznosi 399,00 KM

 

Cijena ulaznice po osobi u apartmanu hotela „Kardial“, prema sljedećim cijenama:

 • Ulaznica kupljena do 15.11.2016. godine, cijena iznosi 399,00 KM
 • Ulaznica kupljena od 15.11.2016. godine, cijena iznosi 449,00 KM

 

CIJENA ULAZNICE ZA DJECU:

 • Za djecu do 4 godine starosti boravak GRATIS;
 • Za djecu od 4 do 12 godina starosti, cijena boravka je 249,00 KM po osobi;
 • U cijenu su uključene pansionske usluge i korištenje zatvorenog rekreativnog bazena u Medical&Wellness centru „Stara Banja“.

Da srećno dočekamo novu godinu!

 

Od |Ponude|Komentari isključeni za Novogodišni aranžmani u ZTC-u „Banja Vrućica“