Opustite svoja čula i naučite tajne sauna! Priuštite sebi rituale koji integrišu djelovanje topline, vode, boje, okusa, mirisa i mira kroz atraktivne programe Banje Vrućice.

Naša Oriental Spa oaza parno je kupatilo sa enterijerom izrađenim od mozaika i lučnim stropom sa zvjezdanim nebom. Ovdje možete iskusiti jedinstven ugođaj za opuštanje i ljekoviti sistem kupanja. Naučite zašto je parno kupatilo simbol ljepote i čistoće tijela i duha!

Našu Kardial Spa oazu čine infracrvena i finska sauna izrađene od drveta. Infracrvene zrake dubinski djeluju na potkožno masno tkivo, a tokom zimskih mjeseci proizvode toplinu sličnu sunčevoj koja popravlja raspoloženje. Visoka temperatura u finskoj sauni postiže se zagrijavanjem granitnog kamenja, a vazduh dolazi kroz električnu peć na kojoj se kamenje grije tako da se postiže vrlo visoka temperatura i mala vlažnost vazduha.

Naučite zašto su naše suve saune neprocjenjive za sportiste i nezamjenjive za hladne dane!

Naša rimska sauna luksuzno je opremljena kabina sa toplim ležaljkama od keramike gdje se širi miris ljekovitog bilja. Hromoterapija kojom se u kabini izmjenjuju boje dodatno pomaže opuštanju i otklanjanju stresa. Naučite zašto pola sata u rimskoj sauni kupuje cijele dane zadovoljstva!

Poštovani, želim da pohvalim izuzetno osoblje wellness centra. Vaš kolega, menadžer Banje Laktaši

Veliša Malbašić, Banja Laktaši