Hotel Hercegovina je smješten na periferiji Banje Vrućice i pruža osjećaj mira i spokoja. Na samo par minuta od hotela se nalaze uređene staze za šetnju, nazvane po svojoj ljekovitoj moći Staze života.

Hotel Hercegovina ima status Specijalne bolnice za prevenciju, liječenje i rehabilitaciju kardiovaskularnih i fizijatrijsko-reumatoloških oboljenja. Raspolaže sa 69 soba, odnosno 171 ležaj u dvokrevetnim i trokrevetnim sobama.

Krajem februara 2015. godine hotel „Hercegovina“ je renoviran te je zamijenjena kompletna vodovodna i kanalizaciona mreža, postavljene su nove sanitarije u kupatilima te nabavljen nov namještaj u sobama.  Oko 4000 m² moderno opremljenog prostora hotela „Hercegovina“ pruža izuzetne uslove smještaja i rehabilitacije.

Ovaj hotel sadrži kompletan sadržaj za prevenciju i rehabilitaciju, a prizemlje hotela je namjenjeno isključivo za liječenje i rehabilitaciju nepokretnih i slabo pokretnih osoba.

U hotelu Hercegovina  instalirana je i hiperbarična komora a u ovom hotelu se radi i osteodezitometrija odnosno nalaz DEXA.  U prizemlju hotela vrši se rehabilitacija kardiovaskularnih, reumatoloških i neuroloških oboljenja, za slabo pokretne i nepokretne pacijente pod nadzorom niza medicinskih specijalista, doktora medicine i ostalog medicinskog stručnog osoblja.

Zahvaljujem cijelom osoblju „Banje Vrućice“ na ljubaznosti kao i na odličnom smještaju. Ovde dolazim 15 godina!

Anđelija Mitrović, Brčko