Posvetite malo vremena samo sebi i doživite zelenu oazu u dolini rijeke Usore nadomak Teslića. Uvjerite se zašto su naš izvor prepoznali još u vrijeme starih Rimljana i priuštite sebi blagodeti termomineralne vode.

O vodi sa vrela pored potoka Grabovca gdje je sada Banja Vrućica prenosila se s koljena na koljeno priča da je zdrava, da otklanja bolove, da podmlađuje. Koristili su je u domaćinstvima za piće i pripremu hljeba, a potom i za ljekovito banjanje.

Dolazeći iz većih dubina, termomineralna voda na svom putu se grije od tople stijene, rastvara minerale i kao takva koristi za liječenje različitih bolesti. Kupanje u termomineralnoj vodi posebno se preporučuje kod bolesti krvnih žila, oboljenja zglobova, tetiva, mišića, probavnih, ginekoloških, pa i psihosomatskih bolesti.

Termomineralna voda Banje Vrućice pomoće vam takođe u oslobađanju od stresa, umora, loše koncentracije i pamćenja, razdražljivosti i bezvoljnosti. Pomozite nam da sačuvamo vaše zdravlje, pridružite nam se na njegovom izvoru.

Prvi put sam u vašem hotelu i jako sam oduševljena. Ugodno sam bila iznenađena prvim kontaktom sa vama. Takvo gostoprimstvo nisam nigdje doživjela. Bila sam u puno toplica ali Vas ne mogu uporediti sa njima, sve vam je bez greške. Profesionalnost vam je na najvišem nivou. Nadam se da ćemo se ponovo vidjeti. Puno hvala

Bojana Kovačević, Pula