Zdravi zubi nisu samo estetsko mjerilo osobe. Oni su od velike važnosti i za ukupno zdravlje organizma, jer pokvaren zub može mnogo da utiče na naše zdavlje. Bez sumnje, zdravi i lijepi zubi preduslov su opšteg zdravlja i zadovoljstva čovjeka.

U cilju upotpunjavanja širokog spektra medicinskih usluga, ZTC „Banja Vrućica“ je otvorio novu i savremenu stomatološku ordinaciju. Ordinacija je smještena u hotelu „Srbija“ i nudi kompletnu uslugu konzervativne stomatologije, endodoncije, ortodoncije i protetike. Stomatološka ordinacija ZTC-a “Banja Vrućica” posjeduje i ortopan za rendgensko snimanje gornje i donje vilice. Ortopan je marke SIRONA ORTHOPHOS 3/3C/3DS. Snimanja ortopanom rade se svakog utorka od 15:30h i subote od 07:30h.
Na ovaj način svi gosti našeg zdravstveno-turističkog kompleksa mogu da se na jednom mjestu pobrinu za svoje zdravlje. Pored gostiju „Banje Vrućice“ usluge stomatološke ordinacije na usluzi su svim zainteresovanim. Posjetite stomatološki ambulantu ZTC-a „Banja Vrućica“ i sačuvajte zdravlje zuba, jer uvijek je bolje spriječiti nego liječiti.

Zdravi zubi za zdrav život u srcu prirode!

Više informacija možete dobiti na broj telefona 053/430-715 ili na e-mail: stomatoloska.ord@banja-vrucica.com

Preuzmite

Cjenovnik stomatoloških usluga

Preuzmite cjenovnik u PDF formatu

Preuzmite