Izliječite se na prirodan način primjenom naše mineralne vode. Balneoterapija izlaže vaše tijelo različitim vrstama kupki i tako ublažava ili otklanja mnoge kardiovaskularne, reumatske i neurološke tegobe.

Mineralno vrelo „Banje Vrućice“ sadrži visoku koncentraciju negativnih jona, koji uzrokuju osjećaj fizičkog i psihičkog blagostanja. Našu ljekovitu vodu možete koristiti za banjanje u kadama i hidroterapiju u bazenu, ali je možete i piti, inhalirati ili nanositi na kožu kao oblog. Balneoterapijom se poboljšava obim pokreta u zglobovima, jačaju mišići, smanjuje grč mišića, održava ili poboljšava pokretljivost, ublažava bol, popravlja narušena cirkulacija i regulišu ostale tegobe.

Poboljšajte svoj fizički i mentalni kvalitet života koristeći prirodne faktore. Balneoterapija je zbog svog vrlo kompleksnog dejstva dobila nezamjenjivo mjesto u banjskom liječenju, a mi ćemo vam pomoći da ga pronađe i u vašem.

 

Boravim u hotelu „Hercegovina“ treću godinu. Ovakvu ljubaznost cijelog osoblja je rijetko naći.  Ljekari, sestre, terapeuti, spremačice, svi su za svaku pohvalu. Što se tiče restorana sve je na visokom nivou. Hrana obimna, ukusna, a što se tiče osoblja svi su za pohvalu. Neka budu svi pozdravljeni i vidimo se za šest mjeseci.

Vaša pacijentkinja iz BL